LIVE MUSIK I RUDKøBING

25/6 - 22: Musik i Fredskoven

Rudkøbing Musikforening inviterer endnu en gang til musik i fredskoven!

En hyggelig dag for hele familien med god musik under træernes kroner. Pak madkurven og køb dine drikkevarer i baren. Der er et begrænset antal borde og bænke - så kom i god tid! Gratis entré!

Se hele programmet her

tidligere koncerter

Seneste koncert

Allan Olsen - Ørstedspavillionen 2022

Allan Olsen spillede en udsolgt solo-koncert i Ørstedspavillionen i april 2022. Der var god stemning, højt humør (og en næsten udsolgt bar!) og Allan Olsen leverede sine til tider eftertænksomme, til tider morsomme sange – krydret med fortællinger fra sin hjemstavn, humoristiske indslag og kommentarer til samtiden.

Kontakt foreningen

Rudkøbing Musikforening kan kontaktes på formand@rudkoebingmusikforening.dk

tilmeld nyhedsbrev

Du kan med fordel tilmelde dig Rudkøbing Musikforenings nyhedsbrev. Så bliver du opdateret hver gang, vi planlægger et nyt arrangement. Typisk 2-3 gange i kvartalet.

Kommer snart!

OBS: Siden er under opbygning

Hvis du synes der mangler informationer, billeder eller andet, så har du nok ret. Det er på vej!