musik i fredskoven 2024

Velkommen til Musik i Fredskoven!

Rudkøbing Musikforening inviterer endnu en gang til musik i fredskoven! En hyggelig dag med god musik og fuglefløjt under træernes kroner. Koncertene er som sædvanlig gratis for publikum. Der sættes borde og bænke op i et begrænset antal. Så kom i god tid.

Pak madkurven og køb dine drikkevarer i baren!
Der er desuden salg af pølser, kaffe og kage.

DATO: 22/6 – 2024

TID: 13 – 18

ADRESSE: Fredskoven, 5900 Rudkøbing

PRIS: Gratis

tidligere tider

program

Mads la Cour

Mads La Cour skriver og spiller egne sange i et sangunivers, der baserer sig på tekster fyldt med absurditeter og feel-good vibes, pakket ind i jazz akkorder og luftige fraseringer.

Severin

En rejsende, en eksperimentalist, en gypsy - Severin har mange kælenavne. Hans musik er lige så farverig som hans livshistorie med fortællinger fra Caribien, Londons forstæder og hippie-kollektivet i Alperne. Severins personlighed og erfaringer udgør nærmest en genre i sig selv, musikken er en spejling af et levet liv - fuld af eventyr, nysgerrighed og særlige oplevelser. Det vækkes til live i et sammensurium af reggae, folk, blues og fri eksperimenteren. Det skaber et samlet lækkert udtryk - præcis som ingredienserne i en velduftende gryderet som har simret hele dagen.
Som publikum bliver man indhyllet i en autentisk og kærligt nærværende symbiose mellem musik, menneskeligt nærvær, røverhistorier, fællessang og venlige verdenskulturer. Når det velspillende band peaker kan man ikke andet end at give sig hen og lade kroppen følge rytmerne og synge med.

John Fogerty Tribute

John Fogerty Tribute spiller alle de store klassikere fra John Fogerty og Creedence Clearwater Revivals imponerende musikarkiv.

4 mænd, alle med interessen og lysten til at viderebringe og forevige den musik, som Creedence Clearwater Revival og ikke mindst John Fogerty lavede tilbage i de gode gamle dage.

Genlyt klassikere som.. Proud Mary, Down On The Corner, Old Man Down the Road, Suzie Q, Lodi, Sweet Hitch-Hiker, Fortunate Son, Green River, Blueboy, Rattlesnake Highway, Bad Moon Rising, Born On The Bayou…og mange flere! .

John Fogerty Tribute er for alle, ung som gammel!