musik i fredskoven

Velkommen til Musik i Fredskoven!

Rudkøbing Musikforening inviterer endnu en gang til musik i fredskoven! En hyggelig dag med god musik og fuglefløjt under træernes kroner. Koncertene er som sædvanlig gratis for publikum. Der sættes borde og bænke op i et begrænset antal. Så kom i god tid.

Pak madkurven og køb dine drikkevarer i baren!
Der er desuden salg af pølser, kaffe og kage.

Arrangementet er sponsoreret af Langeland Kommune.

DATO: 25/6 – 2022

TID: 13 – 19

ADRESSE: Fredskoven, 5900 Rudkøbing

PRIS: Gratis

tidligere tider

program

13 - 14: Dr Rolf Og Kanylerne

Kathrine Mørk og Keld Andersen er desværre aflyst pga. sygdom. I stedet har vi været så heldige at få Dr. Rolf og Kanylerne!

Med udgangspunkt i Dr Rolfs godtepose af lyriske, kradse, følsomme og uhøjtidelige sange, tilsat et let krydderi af svenske og engelsksprogede milepæle fra det fælles sangunivers, leverer de en medrivende og livsbekræftende oplevelse. Dr Rolf er drevet af en kærlighed til musikken, sangen og de meningsfulde ord, der rækker ud og åbner døre mellem mennesker. Sangeren og sangskriveren Ole Rolf Lassen er bosat på Langeland. Hans vedkommende og livsbekræftende tekster formår at gøre det personlige alment og det almene personligt. Sangene leveres med et nærvær og en udstråling, der kan tryllebinde en forsamling.

14 - 16: Henrik Johannessen Duo

Dansk country musiker vandt musikpris i Texas - nu gæster han Rudkøbing! I 2019 blev fynske Henrik Johannesen hædret med prisen for bedste akustiske optræden på den amerikanske musikfestival Texas Sounds International Country Music Awards.
Hvorfor den danske guitarist og sanger fik denne fornemme hæder, kan man få smagsprøve på, når han sammen med sin musikalske legekammerat kontrabassisten Peter Pelle gæster Fredskoven i Rudkøbing.
Når Johannesen og Peter Pelle træder op på scenen i Fredskoven, vil han blandt andet levere sange fra debutalbummet ’Farm Sessions’ fra september 2021. Et album, der har fået flotte ord med på vejen af anmelderne. Heriblandt musikanmelder Mads Kornum, der anerkender Henrik Johannesen for at "have en besnærende international sound, som forhåbentligt mange, også herhjemme, vil sætte pris på".

16 - 18: Fynsk Harmoniforvirring

Efter 18 år på landevejen og 8 plader, blev epoken rundet af ved en koncert i 1993. Nu, 28 år senere, begynder de gamle cirkusheste igen at lugte savsmuld og slå sig i seletøjet. Vi vil tilbage til manegen. Året efter at man åbnede Roskildefestivalen i 1976, turnerede vi med Fyens Stiftstidende rundt i de fynske kystbyer. En tur der gjorde "Forvirringen" populær på Fyn. Efter indspilningen af LP'en "Op i Høet" med hittet "Lundeborghymnen", gik det over stok og sten. Mange turneer og tv-optagelser blev det til i Danmark og Europa. Vi gamle drenge er nu klar til endnu en tur med den samme instrumentering, harmonika, violin, fløjte, bas, banjo og vaskebræt. Besætning er vi fire gamle samt en ny: Chris Kromann violin, fløjte og sang, Kurt Nielsen banjo og sang, Ole Beldgaard bas og sang, Claus Bastrup harmonika og Dennis CongO på vaskebræt. Som en anmelder en gang skrev: Fynsk Harmoniforvirring er som Indiana Jones med 220V i røven.

18 - 19: Trio Fuseldram

Trio Fuseldram spiller de største danske hits fra de populære danske film og revyer fra 30èrne og 40èrne. Kaj Norman Andersen, Aage Stentoft, Bernhard Christensen og PH bliver taget under kærlig behandling og bliver spillet med respekt, musikalsk overskud, spilleglæde og tilsat en solid portion fest, swing og godt humør.