PINK FLOYD PROJECT

LIVE I RUDKØBING 23/3 - 2O24

Billetter og praktisk information

Dato: 23/3 – 2024

Billetpris: 340 – 460 (med/uden spisning)

Adresse: Ørstedspavillonen, Havnegade 92, 5900 Rudkøbing

Rudkøbing Musikforening & Ørstedspavillonen byder velkommen!

Glæd dig til en sublim kæmpeoplevelse, når Scandinavian Pink Floyd Project gæster Rudkøbing d. 23/3 – 2024 på Ørstedspavillonen. Bandet er kendt for deres kompromisløshed ned til mindste detalje og leverer et kæmpe show, når de hylder et af verdens største bands – det fås ikke meget bedre!

Scandinavian Pink Floyd Project fortsætter fejringen af bandets eget 20-års jubilæum med at markere endnu et jubilæum:

På 50-året for udgivelsen i 1973 genopfører Scandinavian Pink Floyd Project legendariske “Dark Side Of The Moon” i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2023 med visuals, lysshow, laser og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 20 år på landevejene i ind- og udland.

“Dark Side Of The Moon” udkom på vinyl i 1973 og er et af de bedst sælgende albums verden over og indeholder nogle af bandets allerstørste hits. DSOTM er måske Pink Floyds mest helstøbte værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte no1.